χάστε τα κιλά των γιορτών με την μέθοδο TUBE DIET

Χάστε τα κιλά των γιορτών με την μέθοδο TUBE DIET, κατά πολλούς με την δίαιτα με το σωληνάκι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουμε τις γιορτές καθώς και η ζεστασιά της οικογενειακής ή φιλικής παρέας βοηθά να μην προσέχουμε τι τρώμε και να παίρνουμε βάρος κατά την περίοδο αυτή.

Τα κιλά των εορτών είναι φρέσκα κιλά και χάνονται άμεσα αν δράσουμε εγκαίρως και δεν τα αφήσουμε να παγιωθούν.

Η μέθοδος TUBE DIET ή μέθοδος με το σωληνάκι είναι η ιδανική μέθοδος για να χάσουμε σε ελάχιστες ημέρες όλα τα κιλά των εορτών που πήραμε.

Η αποτελεσματικότητα και η απώλεια λίπους με την μέθοδο tube diet είναι αναμφισβήτητη. Αφορά κυρίως άτομα που δεν αντέχουν τα μακροχρόνια προγράμματα δίαιτας.

Τα προγράμματα tube diet λειτουργούν στην καρδιά της παχυσαρκίας.
Η μέθοδος tube diet είναι μια κετογονική – νηστιακή δίαιτα με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε απώλεια βάρους να είναι καθαρά λίπος.

Η διάρκεια της μεθόδου ποικίλοι από 2-3 ημέρες έως και 10 ημέρες και η απώλεια βάρους είναι από 3-10% του βάρους μας.

Η βάση της μεθοδολογίας είναι η χορήγηση ειδικού πρωτεϊνικού διαλύματος, μέσω ενός μικρού ρινογαστρικού σωληνίσκου που μπαίνει από την μύτη και καταλήγει στο στομάχι.

Το διάλυμα χορηγείται με ειδικό ρυθμό μέσω μια ειδικής μικροσκοπικής αντλίας.

Ξαναβρείτε και βελτιώστε όχι μόνο στα κιλά αλλά και την υγεία του οργανισμού σας.

Χρησιμοποιήστε όποιο πρόγραμμα δίαιτας με το σωληνάκι ή tube diet επιθυμείτε ανάλογα με τα κιλά που έχετε πάρει αλλά και με την γενική κατάσταση βάρους του οργανισμού σας.

Η δίαιτα tube diet είναι ιδανική από την κυτταρίτιδα και τα λίγα κιλά, το υπέρβαρο, την παχυσαρκία, έως και την νοσογόνο παχυσαρκία.

Εάν τώρα δεν επιθυμείτε την tube diet ή δίαιτα με το σωληνάκι, η KROP (ketogenic rhythm oral protein) ή ΠΟΣΙΜΗ ΚΕΤΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΡΥΘΜΟΥ σαν αρχή διαιτητικής σκέψης θα σας ικανοποιήσει να χάσετε τα κιλά των εορτών.

Η KROP, είναι πόσιμη χωρίς το σωληνάκι, με ικανοποιητικά αποτελέσματα, που φτάνουν το 70% των αποτελεσμάτων της δίαιτας με το σωληνάκι.

Η μέθοδος KROP είναι και αυτή μια express κετογονική νηστιακή δίαιτα και εφαρμόζεται σε 3 στάδια. Την προετοιμασία, την liquid ή πόσιμη φάση και την αποθεραπεία.

Η απώλεια βάρους είναι από 2-5% του βάρους μας σε 2-7 ημέρες ανάλογα με το πρόγραμμα.


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.