τρόπος δράσης της tube diet

Ο τρόπος δράσης της tube diet δεν έχει αποδοθεί σωστά επειδή αρχικά συνδέθηκε με το αδυνάτισμα το σχετιζόμενο με την αισθητική.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας τόσο στην  ίδια την τεχνική όσο και στο αδυνάτισμα μπορώ να σας πω ότι τέτοια πολύπλευρη τεχνική και αποτελέσματα  δεν υπάρχουν ούτε και στα χειρουργεία της παχυσαρκίας.

Μπορώ να σας πω ότι είναι η απόλυτη θεραπεία απολίπωσης και όχι απλά μια δίαιτα για να χάσουμε λίγα κιλάκια.

Τα βιολογικά (βιοχημικά και αιματολογικά) οφέλη από αυτή τη τεχνική είναι πολλαπλά από οποιαδήποτε άλλη τεχνική αδυνατίσματος.

Ποτέ δεν είδα τεχνική που να παρεμβαίνει σε τόσα πολλά σημεία ελέγχου της παχυσαρκίας.

Ο τρόπος δράσης της tube diet (δίαιτας με σωληνάκι) είναι πολλαπλός.

Ρυθμίζει την αντίσταση στην ινσουλίνη

Η επίδραση της σε αυτόν τον παράγοντα είναι πολλαπλή. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας οτι η παχυσαρκία και ο διαβήτης τύπου 2 είναι δίδυμα αδερφάκια και ότι η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι η καρδιά της λιπογένεσης.

  • Το διάλυμα περιέχει μηδενικά ποσά υδατάνθρακα με αποτέλεσμα την χαμηλή διέγερση του παγκρέατος στην έκκριση ινσουλίνης .
  • Μειώνει την ένταση απάντησης της ινσουλίνης αφού δεν ακουμπά τροφή στην  γλώσσα και δεν χρησιμοποιείτε η αμυλάση της γλώσσας.
  • Επαναφέρει (reset) των ρυθμών του εγκεφάλου σε σχέση με την  ινσουλίνη (hormonal clocking). Αυτό γίνεται εξ’ αιτίας την συνεχούς ροής του διαλύματος και όχι σε ωράρια όπως είναι τα κανονικά γεύματα μας. Τις περισσότερες φορές τα ωράρια τροφής είναι διαταραγμένα στον παχύσαρκο.

Ρυθμίζει το κέντρο της πείνας (βουλημίες)

Ο τρόπος δράσης της tube diet, από την στιγμή που είναι κετογονική η δράση της δίαιτας, είναι γνωστό ότι προκαλεί μια αδιαφορία για το φαγητό και μειώνει την πείνα.

Ο έλεγχος αυτός γίνεται τόσο σε κεντρικό επίπεδο εγκεφάλου (κέντρο της πείνας στον υποθάλαμο και νευροενδοκρινικό σύστημα ελέγχου) όσο και σε περιφερικό.

Προκαλεί ακραία λιπόλυση

Όπως είπαμε προηγουμένως ο τρόπος δράσης της tube diet είναι κετογονικός.

Αυτό σημαίνει ότι γίνεται μια στροφή στο υπόστρωμα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός ως καύσιμο και χρησιμοποιεί σχεδόν αμιγώς λίπος σαν κύρια πηγή ενέργειας.

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.